Seniorit ja nuoret kohtaavat keväällä työpajoissa

Oma ääni kuuluviin somessa! -hankkeen työpajoissa nuoret ja seniorit mentoroivat toisiaan. Lisäksi harjoitellaan puolustautumista internetin rakkaushuijauksia ja groomausta vastaan. Kevään työpajoihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.

Merkki on kumppanina Postimuseon hankkeessa, jonka työpajat järjestetään Postimuseon kohtaamispaikka Kuplassa Tampereella ja Merkissä kevään 2024 aikana. Hankkeessa tuotetaan ja testataan uusia toimintamalleja museoiden mediakasvatustyöhön.

Työpajoissa nuoret opettavat senioreita perustamaan sosiaalisen median tilin, jonka avulla seniori voi kertoa omasta taidostaan tai harrastuksestaan somen kautta. Pajat eivät edellytä osallistujilta erityisosaamista somen tai digitaitojen suhteen. Pajat ovat maksuttomia ja niihin sisältyy museovierailu Postimuseossa tai Merkissä.

Lisätiedot: hankekoordinaattori Laura Häkkinen, , puh. 050 551 7669

Lue lisää hankkeen verkkosivuilta: https://www.postimuseo.fi/mediakasvatushanke/
Artikkelin kuva: Laura Häkkinen


Helsingin kolme ryhmää kokoontuvat kukin yhteensä kolme kertaa. Valitse omaan aikatauluusi sopiva ryhmä kolmesta vaihtoehdosta. Yhteen ryhmään mahtuu enintään 10 senioria ja 10 nuorta. Työpajoissa on tilaa, joten aiemmista tiedoista poiketen niihin ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

Ryhmä 1: kokoontumisajat:

tiistai 4.4. klo 15–17
maanantai 15.4. klo 15–17
maanantai 13.5. klo 14–17

Ryhmät 2 ja 3 peruttu ilmoittautuneiden vähäisen määrän takia.


Lataa tästä Merkissä järjestettävien työpajojen kutsut printattavina PDF-tiedostoina:

Kutsu nuorille.
Kutsu senioreille.