Opastukset ja työpajat

Merkki on oppimisen ja oivaltamisen tila. Tarjoamme erilaisia opastuksia, työpajoja ja muutakin museon sisältöihin syventyvää ohjelmaa. Päivitämme tälle sivulle tietoa, kun tuoreet museopedagogiset sisältömme tulevat tarjolle!

Ryhmien vierailut

Toivotamme ryhmät lämpimästi tervetulleiksi! Museovierailu sopii esimerkiksi päiväkodeille, kouluille, yhdistyksille ja muille yhteisöille.

Kaikki ryhmille tarjottavat opastukset ja työpajat ovat ilmaisia. Ne varataan ennakkoon puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelusta: , puh. 020 720 9810. Myös museoon omatoimisesti tutustuvien ryhmien tulee aina varata oma vierailuaika, jotta tila ei ruuhkautuisi.

Avoimet yleisöopastukset ja -työpajat

Tarjoamme myös kaikille avoimia opastuksia ja työpajoja Merkin näyttelyissä. Luvassa on esimerkiksi näkökulmaopastuksia, miniluentoja ja lasten työpajoja. Seuraa Merkin tapahtumakalenteria ja somekanavia!


Varattavissa olevat opastukset ja työpajat

Opastus pysyvään näyttelyyn. Opastuksen kesto on noin 30 minuuttia. Opastuksella vieraillaan ryhmän toiveiden mukaan myös Painokellarissa ja/tai vaihtuvassa näyttelyssä.