Opastukset ja työpajat

Merkki on oppimisen ja oivaltamisen tila. Tarjoamme erilaisia opastuksia, työpajoja ja muutakin museon sisältöihin syventyvää ohjelmaa.

Ryhmien vierailut

Toivotamme ryhmät lämpimästi tervetulleiksi! Museovierailu sopii esimerkiksi päiväkodeille, kouluille, yhdistyksille ja muille yhteisöille.

Kaikki ryhmille tarjottavat opastukset ja työpajat ovat ilmaisia. Ryhmävierailun voi varata arkisin klo 9–17 ja viikonlopuille klo 11–17. Vierailut varataan ennakkoon puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelusta:
tai puhelimitse 020 720 9810

Myös museoon omatoimisesti tutustuvien ryhmien tulee aina varata oma vierailuaika, jotta tila ei ruuhkautuisi.

Avoimet yleisöopastukset ja -työpajat

Tarjoamme myös kaikille avoimia opastuksia ja työpajoja Merkin näyttelyissä. Luvassa on esimerkiksi näkökulmaopastuksia, miniluentoja ja lasten työpajoja. Seuraa Merkin tapahtumakalenteria ja somekanavia!


Varattavissa olevat opastukset ja työpajat

Opastus pysyvään näyttelyyn

Opastuksen kesto on noin 30 minuuttia. Opastuksella vieraillaan ryhmän toiveiden mukaan myös Painokellarissa ja/tai vaihtuvassa näyttelyssä.

Ohjattu Merkillinen Skidipeli -vierailu

Vierailuun sisältyy näyttelyssä pelaamista ja näyttelyn tehtävien tekemistä pienryhmissä. Ryhmän koko on enintään 25 lasta. Tunnin mittaiset, tasatunnein alkavat vierailut ovat varattavissa arkisin klo 9-17 ja ajalle 13.5.–27.10.2024 . Vierailuun voi halutessaan sisällyttää myös tutustumisen Merkin pysyvään näyttelyyn.