Yksityiskohta Oki Räisäsen piirroksesta.

Napit vastakkain -sarjakuvatyöpaja

Merkki tarjoaa nuorille ja aikuisille sarjakuvatyöpajoja Mediataitoviikolla. Tule mukaan treenaamaan ilmaisuvoimaisten kuvien piirtämistä!

Työpajassa perehdytään ensin Napit vastakkain -näyttelyssä Oki Räisäsen pilapiirroksiin ja niiden sisältöön kuva-analyysin avulla. Lisäksi perehdytään pilapiirrosten historiaan Suomessa ja siitä, mitä elementtejä toimiva pilapiirros sisältää sekä miten kuvalla voi ilmaista mielipiteensä. Lopuksi jokainen osallistuja luo oman minisarjakuvan kuva-analyysin pohjalta.

Yhteensä neljä työpajaa viikonloppuna 10.-11.2. Työpajat alkavat lauantaina ja sunnuntaina klo 12 ja 14:

  • Klo 12 ryhmä on suunnattu sarjakuvasta kiinnostuneille 10-vuotiaista aina aikuisiin asti. Ryhmän maksimikoko on 15 henkeä.
  • Klo 14 ryhmä on suunnattu sarjakuvasta kiinnostuneille 15-vuotiaista aina aikuisiin asti. Ryhmän maksimikoko on 15 henkeä.

Työpajat ovat ilmaisia ja niiden kesto on noin tunti. Ei ennakkoilmoittautumista! Työpajat ovat osa Mediataitoviikon ja Napit vastakkain -näyttelyn ohjelmaa.

Samat työpajat ovat myös varattavissa kouluryhmille torstaina ja perjantaina 8.–9.2. iltapäivinä: lisätietoja näistä puhelimitse tai sähköpostitse! (020 720 98 10, )