Tiedotuskuva, jossa näyttelyn logo ja päivämäärät. Piirretty kuvitus, jossa elementteinä nappulahahmo, noppia, taustalla tiiliseinä. Väreinä musta, valkoinen ja persikka.

Merkillinen Skidipeli

Heitä noppaa ja astu matkalle merkkien ja merkitysten maailmaan. Reitin varrella kohtaat tehtäviä, joissa mediataidot ovat tarpeen. Tarinoi, tulkitse ja taituroi. Jos joudut mustaan ruutuun, noudata sen ohjeita. Pelaa yksin tai yhdessä.

Merkillinen Skidipeli vie mielikuvitukselliselle matkalle merkkien ja merkitysten maailmaan. Kaikenikäisille suunnattu osallistava näyttely kutsuu mukaan tutkimaan ja tulkitsemaan merkkejä ja kehittämään omia mediataitoja.

Merkillisessä Skidipelissä seikkaillaan Merkkiradalla, uutisoidaan Tuuttistudiolla, pelataan jättimäistä ristinollaa, pysähdytään tarinoimaan, bongataan merkkipareja ja pidetään lehtikiskaa.

Vierailut ryhmille

Tarjoamme Merkilliseen Skidipeliin ohjattuja vierailuja, joihin sisältyy näyttelyssä pelaamista ja näyttelyn tehtävien tekemistä pienryhmissä. Även på svenska! Also in English!

Ryhmän koko on enintään 25 lasta. Tunnin mittaiset, tasatunnein alkavat vierailut ovat varattavissa arkisin klo 9-17. Vierailuun voi halutessaan sisällyttää myös tutustumisen Merkin pysyvään näyttelyyn.

Maksuttomat ryhmävierailut on suunnattu erityisesti alakouluille. Ne varataan etukäteen asiakaspalvelusta: tai puhelimitse 020 720 9810.


Det Märkliga Skidipeli

Här börjar ett märkligt äventyr! Kasta tärningen och kom med på en resa till tecknens och symbolernas värld. Mediekunskaper behövs under spelets gång. Om du hamnar på en svart ruta, följ instruktionerna. Spela ensam eller i grupp.

The Remarkable Skidipeli

A remarkable adventure begins right here! Roll the dice and get ready to inhabit the miniature world of signs and symbols. Media skills are needed – Skidi style! If you land on a black square, follow the instructions. Play by yourself or as a team.